Overlijden Jacques Meganck

J.Meganck
Op 24 januari 2018 overleed thuis vredig oud-leraar van de Bisschoppelijke Normaalschool Jacques Meganck. Hij werd geboren op 3 oktober 1934 te Sint-Niklaas. Van 1958 tot 1993 was hij leraar wiskunde, economie en sociologie aan de Normaalschool, maar hij had ook opdrachten op vele andere plaatsen, o.a. aan de UFSIA, school Sint-Carolus, LBC, O.L.Vrouw-Presentatie, Verbond van Kristelijke Werkgevers en Kaderleden (VKW). Hij is de echtgenoot van Elisabeth Vermeulen, oud-lerares dactylografie in de Menswetenschappen van de Normaalschool vanaf 1975.

De uitvaartliturgie heeft plaats op woensdag 31 januari 2018 te 11.15 u. in de parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw Bijstand der Christenen, Onze-Lieve-Vrouwplein te Sint-Niklaas.

rouwbrief J. Meganck 1

rouwbrief J. Meganck 2

Lees meer over Jacques Meganck: klik hier.

 Reacties op het overlijden

- Dit overlijden doet mij oprecht verdriet. Hij was een uitstekend leraar en een warm mens. (LDB)

- Meneer Meganck gaf in 1972 ons het vak sociologie. Wij vonden dat heel interessant. Hij was een aangename leraar, met veel zin voor humor. Ik dank hem voor de boeiende lessen! (EA)

- Meneer Meganck was zeker een van onze 'beste profs'. Hij was een zeer goede economist. Onze oprechte deelneming. Moge Jacques in vrede rusten. Ik heb ook zijn vader en broer priester Marc gekend als pedagoog tijdens onze norma-jaren. Dankbare groeten. (PV)

- Oprechte deelneming. Was een toffe leraar. (GB)

- Jacques Meganck was een topleraar en een lieve man (RB)

bidprentmeganck