Nieuwe cd '2020' van Philippe Robrecht

In november 2020 verscheen het nieuwe album '2020' van Philippe Robrecht. Het album werd opgenomen in zijn eigen 'R & C Studio' in Inishbofin, een eiland in Ierland. De cd '2020' is een mix van nieuwe liedjes, gekruid met Ierse en Vlaamse ingrediënten, stemmen, blazers en vele grote en kleine snaren.

Op 21 februari 2021 wou Phlippe zijn nieuwe album voorstellen in 't Ey te Belsele, maar omwille van de coronacrisis is dit uitgesteld.

hoes

Sinds 2017 woont Philippe in Inishbofin, een eilandje met nog geen tweehonderd bewoners op drie kwartier varen van de Ierse westkust. Aanvankelijk werkte hij er in een schooltje met elf leerlingen. Nu is hij fulltime met muziek bezig. Hij heeft er een muziekstudio (www.rcstudio.be) en een gastenverblijf, in een inspirerende omgeving, ver weg van de buitenwereld. Er is een accomodatie in een volledig geïnstalleerde tweeslaapkamer, Guesthouse 'Bofin Cottage', naast zijn opnamestudio waar hij schrijvers, componisten en muzikanten verwelkomt om te verblijven en te werken in 'Writers Lodge', een houten vrijstaande blokhut met een geweldig uitzicht door alle ramen, kijkend naar de zee. Instrumenten, opname- en live-uitvoeringsapparatuur zijn aanwezig. Nu is hij voor een groot deel met zijn eigen muziek bezig aangezien de corona, niemand naar zijn studio kan komen.

'Laat het zijn' is de singel die het album '2020' aankondigde. Je kunt dit hier beluisteren.

 

Je kan de nieuwe cd '2020' bestellen via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.