Leo De Meulenaer is 80!

leo
Op 12 mei 2020 vierde oud-leraar Leo De Meulenaer zijn tachtigste verjaardag. Hij werd geboren te Sint-Niklaas op 12 mei 1940. In 1962 werd hij leraar Nederlands in de onderwijzersopleiding van de Bisschoppelijke Normaalschool te Sint-Niklaas en gaf er ook Engels (één jaar) en Duits in de Humaniora. Hij was ook leraar Duits in de avondschool LBC, leraar Nederlands In de Vrije Technische School (VTS) weekendschool voor B1 en Sint-Carolus.

Wil je Leo De Meulenaer feliciteren met zijn verjaardag, stuur dan je gelukwensen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle wensen worden gezamenlijk doorgestuurd naar de jarige.

 

 

 

Hiebij dank ik de vele collega’s en de zéér talrijke oud-studenten die aan mij gedacht en me gefeliciteerd hebben bij mijn tachtigste verjaardag. Dat is een riem onder het hart en geeft je moed om zo mogelijk nog een tijdje voort te doen. Ik denk met een zekere weemoed, maar vooral met dankbare vreugde terug aan de vele jaren in de BNS. Een zalige tijd van verrijkende collegialiteit, versterkende vriendschap en intellectueel genoegen, die mijn leven mooi en aangenaam hebben gemaakt en me dankbaar stemmen.  

Nochtans
“ De tijd gaat vlugger maar wij leven trager
Met elke dag die wordt gegeven grager
Of het de laatste was, de liefste toegift.
Geen jubilator ben ik en geen klager.” (Anton Van Wilderode)
 
Het moge jullie allen goed gaan.
Leo