Boek 'ABBA' van Bart Tettelin

boek abba
Op 26 mei 2024 verscheen een nieuw boek van Bart Tettelin: 'ABBA, van songfestivalwinnaars tot Abbatars'.

Na de vijftigste verjaardag van de overwinning op het Eurovisie Songfestival en naar aanleiding van de Abbatars, de holografisch geprojecteerd avatars die anderhalf jaar geleden in een concertreeks de groep weer tot leven brachten, bundelde Tettelin al zijn kennis en weetjes in het boek 'ABBA, van songfestivalwinnaars tot Abbatars'.

Bart Tettelin was amper 14 jaar toen hij samen met zijn zus in 1977 het allereerste optreden van ABBA in ons land meemaakte. Ook bij het tweede concert dat ABBA ooit in ons land gaf, in Vorst-Nationaal, was Tettelin van de partij. Intussen heeft Tettelin door de jaren heen een massa foto‘s, krantenartikels, boeken, cd’s en merchandising verzameld.

Het boek is verkrijgbaar in de Standaard Boekhandel in Lokeren of te bestellen via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bart Tettelin werd gediplomeerd als onderwijzer aan de Bisschoppelijke Normaalschool in 1982 en ging met pensioen in 2023.

Lees meer over Bart Tettelin: klik hier.