'Genootschap Camino 2024' met Paul Vereecken naar Santiago De Compostella

- Paul Vereecken (O1976) en zijn 6 metgezellen, zijnde ‘Genootschap Camino 2024’, starten op 23 februari 2024 in Lissabon een wandeltocht die eindigt in de kathedraal van Santiago De Compostella, totale afstand 750 km.

Twee wandelaars van het gezelschap stappen 3 dagen mee en steunen dan verder de groep vanuit het thuisfront. Paul Vereecken en een metgezel maken de tocht mee tot in Porto en zo hoopt men uiteindelijk met 3 op 25 maart aan te komen in de kathedraal van Santiago De Compostella.

Deze tocht wordt gekoppeld aan een goed doel: de groep laat zich sponsoren voor een sociaal project ‘Plant een plan’ voor de bewoners/leerlingen van het orthopedagogisch centrum in Gent waar een van de deelnemers werkt. Het is een voorziening voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en al dan niet gedrags- en emotionele stoornissen. Het geld van de sponsoring komt integraal ten goede aan de bewoners en/of leerlingen die het minder goed hebben en die een steuntje in de rug heel goed kunnen gebruiken. Zo denken zij aan het kunnen meemaken van een kamp tijdens de vakantie en de aanschaf van materiaal. Of steun bij onverwachte, maar broodnodige kosten.

compostella

Elke donatie wordt warm onthaald. Je kunt storten op het volgende rekeningnummer:

Naam rekening: MFC Styrka

Rekeningnummer: KBC BE12 4410 5810 7192

Mededeling: Compostella 2024 – Plant een plan