Award voor NDV Ultrasonic BV van Nick De Vos

nick award01
Nick De Vos, burgerlijk ingenieur electronica, ontving deze maand de award van 'Beste Fabrikant Van Hoog Frequent Ultrasoon' voor 2023. Zijn bedrijf 'NDV Ultrasonic BV' is uitgebreid naar de industriezone 'De Zaat' in Temse waar een labo is en een NDV academie waar opleiding gegeven wordt aan binnen- en buitenlanders die NDV Ultrasonic toestellen willen verkopen en plaatsen.

In zijn eigen bedrijf NDV Ultrasonic, worden hoogfrequent ultrasoon toestellen ontworpen die de biofilm van water afbreekt, (in plaats van de klassieke reinigingsprocessen met chemicaliën die vaak niet doeltreffend genoeg en bovendien milieubelastend zijn), zodoende dat er geen aangroei meer is op scheepsrompen, klak en bacteriën in buizen, zwembaden, opslagtanks, koeltorens en nog vele andere toepassingen zowel in de industrie als in de medische wereld. Van de printplaats tot het volledig afgwerkt product wordt in het bedrijf gemaakt.

Noël (Nick) De Vos was leerling aan de lagere oefenschool te Sint-Niklaas, de eerste vier jaar in de wijkschool, daarna in de hoofdschool. Hij vervolgde zijn studies in de Normaalschool en maakte er zijn Humaniora af in 1982. Hij studeerde verder in Leuven en werd burgerlijk ingenieur electronica.

Lees nog meer over Nick (Noël) De Vos: klik hier.