Norma-voetbalploeg 1960-61

Kampioen van het Waasland

Op 18 januari 1961 werd de finale gespeeld van het kampioenschap van het Waasland: College - Norma.

Iedereen dacht vooraf "'t Zal er hem stuiven!". En 't heeft er gestoven. Het werd een uiterst spannende wedstrijd die aanvankelijk in het voordeel van het College uitdraaide: 1-0. Bij de rust was het 1-1. En enkele minuten voor het einde: penalty in 't voordeel van Norma en het werd 1-2 wat tevens de eindstand was. Overgelukkig liepen de supporters naar school terug.

1964 voetbalploeg1

Eerste rij: 1 Willy De Pauw, 2 Etienne Morjean, 3 Jacques De Baere, 4 William De Paep, 5 Dirk De Rop,

Tweede rij: 6 Hugo Deckers, 7 Herwig Dhondt, 8 Guido Vanderborght,  9 Herman Vereecken, 10 Benny Foubert, 11

1964 voetbalploeg2
Eerste rij: 1 Willy De Pauw, 2 3 Jacques De Baere, 4 William De Paep, 5 Dirk De Rop,

Tweede rij: 6 7 Etienne Morjean, 8 Benny Foubert, 9 Hugo Deckers, 10 Freddy T'Siobbel, 11 Herman Vereecken, 12 Frans Meersman.