Diplomajaar 1989

E.H. Patrick De Baets

PatrickDeBaets
Patrick De Baets werd geboren te Gent op 1 maart 1966. Hij behaalde het diploma van onderwijzer aan de Bisschoppelijke Normaalschool in 1989. 

E.H. De Baets was van 2000 tot 2009 pastoor van het BOS, de parochies Belzele, Oosteeklo en Sleidinge. Eind 2009 werd hij pastoor van de parochie Sint-Amandus in Oostakker en de parochie Onze-Lieve-Vrouw Geboorte in Desteldonk. Op 6 juni 2011 kwamen daar ook nog de parochies Heilig Kruis in Sint-Kruis-Winkel en Sint-Bavo in Mendonk.

Sinds 2015 is hij pastoor van de parochie 'De goede Herder' van Gent-West (Drongen-centrum, Mariakerke centrum en Gent Ekkergem.

E.H. Patrick De Baets werd op 20 oktober 2021 benoemd als lid van de dekenale equipe van het dekenaat Sint-Niklaas en tot pastoor-moderator van de parochie in Beveren/Zwijndrecht. Deze omvat de parochies Beveren Sint-Martinus, O.L.V. van Bijstand, Sint-Jan Evangelist, Melsele O.L.V.-Hemelvaart, Burcht Sint-Martinus, Zwijndrecht Heilig Kruis. De parochie in Beveren/Zwijndrecht omvat ook Doel O.L.V.-Hemelvaart, Haasdonk Sint-Jakobus de Meerdere, Kallo Sint-Petrus en Sint-Paulus, Kieldrecht Sint-Michiel, Prosperpolder Sint-Engelbertus, Verrebroek Sint-Laurentius, Vrasene Heilig Kruis.