Oud-leraar Leo Geerinck tachtig!

leo
Op 28 september 2018 is oud-leraar Leo Geerinck 80 jaar geworden. Hij werd geboren te Sint-Niklaas op 28.09.1938. In 1959 behaalde hij het diploma van regent wiskunde-fysica aan de Bisschoppelijke Normaalschool te Sint-Niklaas. Van 1959 tot 1990 was hij leraar aan de humaniora-afdeling van de Bisschoppelijke Normaalschool. Hij ging met pensioen op 01.09.1990.

Wil je Leo feliciteren met zijn verjaardag, stuur dan je wensen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle wensen worden gezamenlijk doorgestuurd naar de jarige.

De normaalschoolgemeenschap wenst hem van harte proficiat!

Lees meer over Leo Geerinck: klik hier.

 

BEDANKING

Aan alle mensen die mij, via de schoolwebsite NORMA-Klasgenoten, een prettige verjaardag gewenst hebben.

 
Hartelijk dank voor al jullie lieve wensen. Ik heb het echt niet gevoeld toen ik tachtig werd. Dankzij de website over de Normaalschool ben ik zelf te weten gekomen dat ik tachtig jaartjes telde.  ?
Ik voel me, ondanks mijn diabetes, nog behoorlijk fit en gezond. Ik denk er bijgevolg nog niet aan mijn memoires te beginnen schrijven; dat is nog te vroeg. ?
Het is ook fijn om te zien dat er nog steeds een band bestaat tussen alle mensen die ooit de Kasteelstraat nr 8 zijn in- en uitgelopen. Ik wens jullie het beste voor de toekomst.
 
Leo Geerinck