Kris Colpaert publiceert haar tweede boek

kriscolpaert1
Kris (Kristel) Colpaert werd geboren te Sint-Niklaas op 29.03.1969. Zij is de dochter van Guido, oud-leraar en de zus van Peter, oud-student van de Bisschoppelijke Normaalschool. In 1990 behaalde ze het diploma van onderwijzeres aan die Normaalschool. Ze heeft echter nooit haar onderwijzersdiploma in de praktijk omgezet. Ze studeerde verder aan de universiteit in Leuven en werd bedrijfspsychologe en gecertificeerd coach. Al meer dan 20 jaar is ze nu actief in de bedrijfswereld en als Human Resourches expert coacht ze dagelijks mannen en vrouwen die professioneel op zoek zijn naar een 'tweede spoor' in hun leven. Ze is ook praktijkassistent aan de Universiteit van Gent, in de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, vakgroep Personeelsbeleid, Arbeids- en Organisatiepsychologie.

durfIn april 2015 publiceerde ze haar eerste boek, samen met Karlien Eeman. 'Durf - 8 bouwstenen om uit je comfortzone te stappen' een zelfhulpgids om te leren de eigen kwaliteiten te ontwikkelen en kansen te benutten.

IMG 1281Zonet, in juni 2018, publiceerde ze, met mede-auteur Lynn Wesenbeek, het boek '50 tinten wijs'. Hoera, ik word 50! Een leeftijd met status of een twijfelachtige mijlpaal? De auteurs vroegen het aan interessante Vlamingen die al een stevig parcours aflegden (Dirk De Wachter, Luc Appermont, Bart Kaël, Greet Rouffaer, Piet Huysentruyt, Lynn Wesenbeek, Maggie De Block, Hans Bourlon, Herman Brusselmans, Sophie Dutordoir, Goedele Liekens, Eric Van Looy, Alain Remue, Marleen Temmerman). Uit die gesprekken haalden ze 13 waardevolle levenslessen, aangevuld met tips waarmee je aan de slag kunt.

Lees de verhalen en tips en word ook 50 tinten wijzer.