Lezing Mathias Bienstman: 'Op eigen kracht'

bienstman
Op donderdag, 31 mei 2018, te 20.00 uur houdt Mathias Bienstman* een lezing over zijn boek ‘Op eigen kracht’,op eigen kracht de bevrijding van gas, olie en kernenergie, in de bibliotheek van Sint-Niklaas.

De evolutie naar een groenere, betere wereld is veel meer dan een ideaal, het is een noodzaak, een evidentie. De mens zal zich in de nabije toekomst ànders verplaatsen, zal op een àndere manier energie opwekken en zal zich ànders voeden. En toch zijn er krachten die deze evolutie afremmen of in vraag willen stellen. Wat moet er gebeuren opdat de nieuwe wereld ook duurzame antwoorden biedt op ... Mathias geeft antwoorden...

De boekvoorstelling 'Op eigen kracht' gebeurde al op 14.10.2017 te Gent. Lees hier meer over: klik hier.

*Mathias is afkomstig van Sint-Niklaas en was leerling in de wijkafdeling van de Lagere Oefenschool (1987-1991). Zijn ouders verhuisden hierna naar Zaffelare en Mathias ging daar nog twee jaar naar de lagere school. Zijn middelbare studies deed hij in het Onze-Lieve-Vrouwcollege te Ledeberg.  Hij studeerde aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen. Hij volgde verder moraalfilosofie aan de universiteit Gent en behaalde tevens een master in de bedrijfseconomie.