Jubileumnummer Tijdschrift 'Goeiedag'

w.clippeleyr
Zopas, op 28 juni 2017, verscheen het jubileumnummer - het vijftigste nummer - van het digitale tijdschrift 'Goeiedag'. De samensteller en redacteur van dit tijdschrift is Walter Clippeleyr. Hij werd geboren op 22.08.1953. Hij doorliep de Humaniora in de Bisschoppelijke Normaalschool te Sint-Niklaas en was in 1971 bij de allereersten van de Menswetenschappen die afstudeerden. Hij studeerde verder in de Normaalschool en behaalde in 1973 het diploma van regent Nederlands, Geschiedenis, Godsdienst.

Van 1973 tot 1984 was hij leraar in het Klein-Seminarie te Mechelen en in de Vrije Technische School te Sint-Niklaas.

Van 2004 tot 2013 was hij leraar in de Colomaplus-school te Mechelen.

Tussen die twee onderwijsluiken, 20 jaar lang, was hij werkzaam als journalist bij 'Het Volk', eerst op de regionale en nadien op de nationale redactie.

Het eerste nummer van het digitale tijdschrift 'Goeiedag' verscheen op 22 augustus 2013 en verschijnt nog maandelijks. Het tijdschrift richt zich tot alle jonge mensen én mensen met een jong hart. Daarbij wordt gekozen voor 'goed nieuws', zonder blindelings voorbij te gaan aan zorgen en bekommernissen.

Er zijn nu al meer dan 2700 lezers die maandelijks en gratis het tijdschrift in hun mailbox ontvangen.

Zich abonneren kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

pauswalterWalter en zijn echtgenote waren dit jaar op audiëntie bij paus Franciscus.