700 000 hits

Op 29.12.2016 te 22.30 u stond de teller op de site over de Bisschoppelijke Normaalschool op 700 000 bekeken hits.

We veronderstellen dat weinig oud-leraars, oud-studenten en andere belangstellenden de website nog niet hebben ontdekt. We blijven pogen de site interessant te houden door ze steeds verder aan te vullen met informatie uit het verleden en ook met actuele info over oud-leraars en oud-studenten.

Actuele informatie wordt ook verspreid via mailberichten. We horen wel eens zeggen:"We hebben geen bericht ontvangen..." Ja, dat is heel eenvoudig: dan ben je geen geregistreerd bezoeker van de website. Wil je geregeld geïnformeerd worden over allerlei weetjes i.v.m. de Normaalschool en zijn vroegere bewoners dan is een registratie noodzakelijk. Is dit een probleem, geef dan een seintje en wij brengen zelf de registratie in orde. Je krijgt dan de nieuwtjes en postberichten (uitbreidingen op de site) automatisch in je mailbox.

Heb je zelf interessante informatie, laat het ons ook weten. Nieuw: geregeld plaatsen we op de homepagina een gedicht van een oud-student of oud-leraar. Misschien heb jij er nog een geschreven... Wij kijken er naar uit.